EasixEasyNurse Installatie

Bestaande installaties worden geleidelijk aan en automatisch bijgewerkt naar de versie 13 van pxplus.
Hiervoor moet er dus niets gebeuren tenzij er specifieke problemen zijn.

Alleen bij nieuwe klanten (of klanten met een nieuwe computer) dient men EasyNurse te installeren d.m.v. één van de volgende web-installer-pakketten :
Kies hiervoor eerst de gewenste omgeving onder de vermoedelijke versie van Windows op de computer van de klant:

Windows XP of 7 (met .NET 2.0)Windows 8 of 10 (met .NET 4.5 of hoger)
AdemAdem
Adem BvbaAdem Bvba
CT Paramedics ReselCT Paramedics Resel
ZorgConnectZorgConnect
ZorgConnect DemoZorgConnect Demo
VeratarVeratar
Tot 02-07-2020
CT Paramedics VzwCT Paramedics Vzw
CT Paramedics BvbaCT Paramedics Bvba
Vanaf 03-07-2020
CT Paramedics BvCT Paramedics Bv

Easix Live - Easix Support © 2020 - Easix bvba - Version 2.20.1016.31009